Contactformulier

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u hieronder het formulier invullen en versturen naar kinderkapsalon Knip en Klaar.

Naam :*
Geef uw naam aub
E-mail :*
Geef het juiste E-mail adres
Telefoonnr:
Onderwerp :*
Please write a subject for your message.
Bericht :*
Typ hier uw bericht
Vul de tekens in:* Vul de tekens in:
Nieuwe code
verkeerde invoer
* verplicht in te vullen

Thuistelefoon: 046-443 18 03
Mobiel:           06-48 54 32 40

Routebeschrijving

 

 

Vanuit het noorden, de autoweg A76 Geleen-heerlen neem afrit 3; Spaubeek. Bij de stoplichten links, vervolgens rechtsaf over het spoor naar Sweikhuizen. Rij Sweikhuizen helemaal recht door uit en door het veld naar Puth. Als u het dorp Puth binnenrijdt zit u al op de Panormaweg, het 3de huis aan de linkerkant is nummer 4.

Vanaf Geleen centrum volg Schinnen, als je de berg opkomt rijdt je het dorp door, voorbij de kerk eerste straat rechts, panoramaweg. Het 4de huis aan de rechterkant is nummer 4. de kapsalon is gemakkelijk te vinden door de vrolijk beschilderde deuren!

Vanuit het zuiden, de autoweg A76 Heerlen-Geleen neem afrit 4; Schinnen. Volg de borden centrum Schinnen. In het centrum vind u de borden Linksaf richting Puth de berg op. In Puth aangekomen rijd u nog even verder en neemt dan de eerste straat linksaf richting Sweikhuizen; Panormaweg. Het 4de huis aan de rechterkant is nummer 4